Sähkömies Helsinki

Sähkömies

Yrityksemme on erikoistunut kotitalouksien ja yritysten sähkötöihin. Erikoisalaamme ovat muun muassa sähköasennukset ja sähkötyöt, ulkovalaisimien asennukset, kodin valaisimien asennukset, teleasennukset, antenniasennukset ja sähköasioihin liittyvät asiantuntijapalvelut. 

Sähköasennukset vaativat aina ammattilaisen apua ja niinpä sähkömiehen apu tulee usein tarpeeseen yllättävissäkin tilanteissa. Monet meistä elävät varsin kiireistä elämää ja odottamattomia ongelmia esiintyy aina. 

Menikö valokatkaisin rikki? Eikö netti toimi kuten pitää? Eikö liesituulettimen valo enää toimi? Lakkasiko lämmitys toimimasta? Tai ehkäpä haluat vain uusia kotisi ilmeen ja asentaa esimerkiksi uudet valaisimet olohuoneeseesi. 

Kun tarvitset sähkömiestä

Yrityksemme sähkömiehet ovat kokeneita sähköongelmien ratkojia ja sähköasentajia. Me tarjoamme ammattimaiset ja osaavat palvelut, jotka on räätälöity juuri sinun toiveitasi ja suunnitelmiasi vastaaviksi. 

Haluamme jatkuvasti kasvattaa tietämystämme ja palveluitamme sähköasioihin liittyen tarjotaksemme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Esimerkiksi kodin ilmeen muuttaminen erilaisten valaisimien avulla on kasvattanut suosiotaan viime vuosien aikana. Valaisimien asennukseen kannattaa aina pyytää sähkömiehen apua, sillä asennustyöt vaativat tietämystä kodin sähköjärjestelmistä ja sähköjohtimista. 

Sähkötöiden ei aina tarvitse tapahtua kotisi seinien sisällä vaan ne voivat tapahtua myös ulkona. Sähkömiehemme työskentelevät mielellään myös kotisi ulkopuolella, kuten parkkipaikalla, pihalla tai työpaikallasi. Sähkötyöt tulevat useinkin tarpeeseen myös ulkona. Esimerkiksi sähköajoneuvot ja niiden latauksiin liittyvät sähköasennukset ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosien aikana. Tarvitsetko vaikkapa uuden latauspisteen sähköautolle parkkipaikallesi tai pihallesi, tai onko suunnitelmissasi kenties asennuttaa uudet pihavalot? Me autamme. 

Tarjoamamme palvelut

Sähkötyöt ovat ydinosaamistamme ja sähkömiehemme toteuttavat mielellään niin pieniä kuin suuriakin hankkeita. Palveluvalikoimamme on varsin laaja. Sähköremontit ovat erikoisalaamme ja lisäksi olemme erikoistuneet muun muassa seuraaviin palveluihin:

  • Sähkötöiden suunnittelu
  • Ulkovalaisimien uusiminen ja asentaminen
  • Sähköisten latauspisteiden asentaminen sähköautoille 
  • Kodin valaistuksen asentaminen
  • Sähkölämmityksen asennus
  • Sähkötöiden toteuttaminen
  • Sähköasioihin liittyvät asiantuntijapalvelut
  • Antennien asennus


Kokemuksella, tietämyksellä ja luovilla ongelmanratkaisutaidoilla varustetut
sähkömiehemme Helsingissä eivät pienestä hätkähdä. He ovat aina valmiina auttamaan sinua ja varmistamaan että sähkötyöt tapahtuvat sujuvasti ja nopeasti. Tavoitteenamme on, että sähkötyöt tapahtuvat aikatauluasi kunnioittaen ja niin, että projekti on sinulle mahdollisimman vaivaton. 

Näin sähkötyöt etenevät 

Sähkömiehemme toteuttavat jokaisen sähkötyön perusteellista huolellisuutta noudattaen. Toimimme aina uusimpien ohjeistusten ja säädösten mukaisesti ja käymme läpi tarvittavat turvatoimet ennen asennustöiden aloittamista. Ennen varsinaisten sähkötöiden aloittamista tiimimme sähkömies tulee käymään kohteessa ja tarkistaa remontoitavan alueen. Teemme tarkan kartoituksen siitä, mitä sähköremontti tulee pitämään sisällään, millaisia materiaaleja se vaatii, kuinka kauan remonttiin menee, ja millaisia toimenpiteitä se vaatii. 

Luomme myös tarkan suunnitelman ja aikataulun sähköasennusten kulusta. Sähkömiehemme voivat tehdä tarvittavat sähkötyöt ja sähköasennukset niin kotiisi kuin työpaikallesikin. Meille mikään projekti ei ole liian pieni. Olipa kyseessä sitten valaisimen asennus tai uuden sähköauton latauspisteen asentaminen, me voimme auttaa. 

Ota meihin yhteyttä tänään

Räätälöimme sinulle tarjouksen veloituksetta

Toiminta lopetettu

Olemme tilapäisesti lopettaneet toimintamme. Emme ota vastaan töitä emmekä vastaa viesteihin.

Jos olet yrityksen omistaja, ja haluat mainostaa verkkosivuillamme, katso lisätietoja tästä linkistä.